De voordelen en nadelen van een zit sta bureau

Een zit sta bureau is een multifunctioneel bureau die je kan gebruiken in elk kantoor. Het wordt ook wel een ergonomisch bureau genoemd. Dat komt doordat je het bureau kan vertellen hoe je het maar wilt, je kan hem helemaal omhoog doen zodat je staand kan werken, maar je kan hem ook lekker laag zetten dat je op een zitbal kan werken. 

De voordelen

Het eerste voordeel is dat het bewezen is dat het de werkpresentatie verbeterd omdat je kan afwisselen tussen zittend en staand werken. Het geeft een fijner gevoel dat je ook staand kan en mag werken zodat je lichaam even iets anders kan doen dan de hele tijd zitten achter een scherm. Nog een voordeel is dat je er verschillende bureaustoelen onder kan zetten. Stel je wilt een fiets bureaustoel dan past die vaak niet onder normale bureaus. Maar vaak wel onder een iets hoger bureau daarom is het fijn dat je hem kan afstellen. Als jij het soms fijn vind om zittend op de grond te werken dan kan dat ook je kan het bureau helemaal laten zakken zodat je op elke manier kan zitten hoe je maar wilt. Het tweede voordeel is dat je het zit sta bureau makkelijk kan bestellen en overal kan kopen op het internet. Je hoeft niet ver op zoek te gaan naar deze bureaus omdat bijna elk bedrijf ze wel heeft omdat ze zo handig zijn. Het laatste voordeel is dat de meeste zit sta bureaus van tegenwoordig te verstellen zijn door middel van een apparaat. Dit betekent dat je het bureau met een knopje omhoog kan duwen. Zo zorg je ervoor dat je niet moeilijk hoeft te bukken om het bureau omhoog te krijgen. En voorkom je dus rugklachten. 

Nadelen

Er zijn heel erg weinig nadelen. Een nadeel is dat de prijs wel een stuk duurder is dan een normaal bureau dat komt natuurlijk door het automatische gedeelte. Dus als je een klein potje geld hebt kan het moeilijk zijn om een zit sta bureau te vinden. Het andere nadeel is dat je lange loshangende kabels moet hebben. Als je kabels te kort zijn kan het bureau niet omhoog en kan je dus niet gaan staan. Let er daarom goed op dat je kabels lang genoeg zijn.

Ergonomische stoel

Als je een ergonomisch bureau hebt, is het vaak fijn als je er een ergonomische bureaustoel bij hebt. Zodat je je werk presentatie optimaal kan krijgen en je het beste werk levert. Een ergonomische bureaustoel zit ook nog eens heel lekker en rustgevend. Dus wacht niet langer en koop de ergonomische meubelen. 

Berichten gemaakt 18

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven