Op zoek naar een online marketingbureau

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik heb een studie afgerond aan het HBO in Nijmegen. Na het behalen van mijn studie kwam ik echter maar moeilijk aan het werk daarom besloot ik om een eigen bedrijf op te richten. Ik had een aantal werknemers in dienst genomen waar ik binnen een aantal maanden een erg goede en hechte band mee had opgebouwd. Een van mijn werknemers waar ik erg goed contact mee heb leek het een goed idee om contact op te zoeken met een online marketingbureau.

Website van Dutch Blue

Toen ik thuiskwam van het werk ben ik daarom ook direct op zoek gegaan naar een goed online marketing bureau. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Dutch Blue. Ik kwam terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf allemaal aan te bieden heeft. Ze willen je bedrijf graag op een goede en unieke manier in het daglicht zetten. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te zoeken zodat hun zicht kunnen ontfermen over onze online marketing. Ze vinden gretigheid ook erg belangrijk omdat ze je super graag willen helpen op een uniek manier. Ze blijven bij met de constante ontwikkelingen op de markt wat natuurlijk erg belangrijk is. Na het lezen van al deze informatie besloot ik om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek ben ik erg vriendelijk te woord gestaan en ze ontfermen zich nu een aantal weken over onze online marketing en ik ben zeer tevreden.

Berichten gemaakt 18

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven