rondomwerk

Werknemers minder energiek? Probeer dan de loopbaanbegeleiding van Rondomwerk

Ik ben nu sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen autobedrijf. Ik heb sinds het begin al een aantal werknemers in dienst waar ik een erg goede en hechte band mee heb opgebouwd in de loop van de jaren. De afgelopen maanden merkte ik steeds meer dat mijn werknemers minder energiek waren en met minder plezier aan het werk waren. Ik ging daarom samen met mijn werknemers in overleg of het hun een goed idee leek om loopbaanbegeleiding te nemen. Dit vonden zij allemaal een erg goed idee. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een goed bedrijf die goede loopbaanbegeleiding aanbiedt.

loopbaanbegeleiding

Meer informatie op de website van Rondom werk

Toen ik op het internet op zoek ging naar loopbaanbegeleiding kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uiteindelijk uitkwam op de website van Radom werk. Ze hebben een erg overzichtelijke website en je kan de informatie waar je naar op zoek bent ok erg gemakkelijk vinden. Ze vinden de klantvriendelijkheid erg belangrijk en je zal tussen deze loopbaanbegeleiding samen met je werknemers in gesprek gaan om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Nadat een aantal werknemers deze loopbaanbegeleiding hadden afgerond kon ik aan mijn werknemers merken dat ze een stuk energieker waren en weer goed functioneerde. Ik ben daar zelf echt super tevreden over Rondom werk. En raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede loopbaanbegeleiding om weer met plezier naar zijn werk te gaan.

Berichten gemaakt 18

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven